P

a

L

V

E

L

U

T

P

a

L

V

E

L

U

T

HIUKSET

Joyssa pääset rentoutumaan arjen kiireiden keskellä. Halusitpa sitten uuden hiusmallin, pientä freesausta väriin tai jotain aivan uutta kuuntelemme toiveitasi ja pyrimme toteuttamaan ne parhaamme mukaan juuri sinulle sopiviksi! 

LEIKKAUKSET

Ammattitaidolla toteutettu hiustenleikkaus auttaa arjessa vaivattomaan hiuksien laittoon. Kun hiukset on leikattu juuri sinulle sopiviksi, ne korostavat luonnollista kauneuttasi ja sinun on helppo laittaa niitä itse kotona.

Kerromme sinun hiuksillesi sopivista kotihoito- ja muotoilutuotteista. Käytössämme on Kevin. Murphy:n kotihoitotuotteet.

HIUSTEN VÄRJÄYS

Kaunis väri viimeistelee leikkauksen, ja antaa viimeistellyn silauksen kokonaisuudelle. Käytössämme on KC Professionalin ammoniakittomat värit. Sävyt on suunniteltu juuri suomalaisiin mieltymyksiin sopiviksi.

Lähdemme aina värjäämään hiusten kunto edellä ja hyväkuntoisuutta haalien. Isommat vaalennuskäsittelyt saattavat vaatia tästä syystä useamman kerran vaalennuksen ennen kuin haluttu lopputulos saavutetaan. 

RAIDOITUKSET

Vaaleat raidoitetut hiukset ovat erittäin lähellä sydäntämme! Yli 90% töistämme ovat raidoituksia ja ne ovatkin suuri intohimomme! Olemme erikoistuneet erilaisiin raidoitus tekniikoihin ja isoihin muutostöihin. Raidoitus tekniikoita löytyy monia, kuten balayage eli vapaan käden raidoitus. Tällä tekniikalla saadaan pehmeää ja luonnollista lopputulosta. 

Babylightsit ja  tupeerausraidat valitaan kun halutaan luoda maximaalista vaaleutta hiuksiin. 

Pehmeän vaalea lopputulos saadaan aikaiseksi  airtouch tekniikalla, jossa apuna käytetään  fööniä. Tällä tekniikalla raidoitetut lopputulokset ovat erittäin pehmeitä. 

Konsultoimme aina jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti hänelle sopivimman tekniikan, jolla saavutetaan toivottu lopputulos. 

HIUSTENPIDENNYKSET

Toteutamme hiustenpidennyksiä korkealaatuisille Simply Naturalin pidennyksillä. Hiustenpidennyspalveluihimme, kuuluvat, Mago-, teippi- ja  sidettipidennykset. Suunnittelemme  pidennykset jokaisen pidennysasiakkaan kanssa yhdessä 15 minuutin maksuttomassa konsultaatiossa. 

MAGO

Markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennysmenetelmä. Kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä.

TEIPPIPIDENNYS

Uusi innovatiivinen teippipidennys. Dual Weftin tyviosaan on lisätty toinen kapeampi nauha, joka naamioi varsinaisen teippinauhan. Lopputulos on todella huomaamaton myös ohuissa hiuksissa.

KERATIINISINETTI

Huomaamaton ja helposti muokattava hiustenpidennysten kiinnitystapa

 

KAMPAUKSET

Toteutamme kampaukset pikakampauksista hääjuhliin. 

RIPSET

Palveluihimme kuuluvat Yumi- kestotaivutukset, sekä klassiset ja volyymi ripsienpidennykset.

YUMI

Yumi- Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestovärillä.Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi- Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi- Lashes käsittely uusitaan 8-12 viikon välein.

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripsien avulla luonnonripsiisi voidaan luoda upeaa tuuheutta. Luonnonripsien tyveen kiinnitetään viuhkamaisesti 2– 8 erittäin ohutta volyymikuitua. Volyymiripset kehystävät katsetta kauniisti ja korostavat silmiäsi. Volyymiripsien ei kuulu tuntua silmissä miltään.

KLASSISETRIPSET

Klassisissa ripsienpidennyksissä luonnonripsien tyveen kiinnitetään yksitellen ripsikuituja. Yhdessä suunnittelemme halutun lopputuloksen mukaan kuitujen paksuuden ja kaarevuuden. Klassiset ripset korostavat kauniisti silmiäsi.

MEIKIT

Emani Minerals tarjoaa korkealaatuisia ja erittäin puhtaita, luonnon mineraaleista ja orgaanisista ainesosista valmistettuja meikkejä. Niissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja, öljyjä, säilöntäaineita, parabeeneja, alkoholia, tuoksuja eikä muitakaan ihoa tunnetusti ärsyttäviä ainesosia.

HIUSHOIDOT & TUOTTEET

Hoidamme ja hemmottelemme Kevin Murphyn, Olaplexin ja Brazilian Split End hoidoilla. 

KEVIN.MURPHY TREAT.ME -hoidot vahvistavat hiustesi rakennetta, sekä palauttavat kosteustasapainon ja kauniin luonnollisen kiillon hiuksiisi. TREAT.ME hoitoja löytyy neljää erilaista; kosteuttava, vahvistava, palauttava ja tuuheuttava. 

OLAPLEX on uusi ja muista eroava teknologia, se toimii korjaamalla jo katkenneita rikkisiltoja ja ehkäisemällä ehjiä rikkisiltoja katkeamasta. Olaplex hoito suositellaan tehtäväksi aina värin yhteydessä, mutta myös omana hoitona voidaan tehdä.

BRAZILIAN SPLIT END –hoito on lämpöativoituva hoitokäsittely erityisesti haaroittuneille, pörröttyneille ja kuiville latvoille. Vaikutus kestää jopa 4 viikon ajan. Hoito voidaan tehdä esimerkiksi hiustenleikkuun yhteydessä tai jälkipalveluna heti värikäsittelyn jälkeen tai erikseen omana hoitonaan.

Meiltä löydät luonnonmukaiset KEVIN.MURPHY:n kotihoitotuotteet. Tuotteet sisältävät runsaasti mm. vitamiineja, luonnon antioksidantteja ja kasviuutteita. Tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

TÄÄLTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ