P

a

L

V

E

L

U

T

P

a

L

V

E

L

U

T

HIUKSET

Joyssa pääset rentoutumaan arjen kiireiden keskellä. Halusitpa sitten uuden hiusmallin, pientä freesausta väriin tai jotain aivan uutta kuuntelemme toiveitasi ja pyrimme toteuttamaan ne parhaamme mukaan juuri sinulle sopiviksi! 

 

LEIKKAUKSET

Ammattitaidolla toteutettu hiustenleikkaus auttaa arjessa vaivattomaan hiuksien laittoon. Kun hiukset on leikattu juuri sinulle sopiviksi, ne korostavat luonnollista kauneuttasi ja sinun on helppo laittaa niitä itse kotona.

Kerromme sinun hiuksillesi sopivista kotihoito- ja muotoilutuotteista. Käytössämme on Kevin. Murphy:n kotihoitotuotteet.

HIUSTEN VÄRJÄYS

Kaunis väri viimeistelee leikkauksen, ja antaa viimeistellyn silauksen kokonaisuudelle. Käytössämme on KC Professionalin ammoniakittomat värit. Sävyt on suunniteltu juuri suomalaisiin mieltymyksiin sopiviksi.

Lähdemme aina värjäämään hiusten kunto edellä ja hyväkuntoisuutta haalien. Isommat vaalennuskäsittelyt saattavat vaatia tästä syystä useamman kerran vaalennuksen ennen kuin haluttu lopputulos saavutetaan. 

RAIDOITUKSET

Vaaleat raidoitetut hiukset ovat erittäin lähellä sydäntämme! Yli 90% töistämme ovat raidoituksia ja ne ovatkin suuri intohimomme! Olemme erikoistuneet erilaisiin raidoitus tekniikoihin ja isoihin muutostöihin. Raidoitus tekniikoita löytyy monia, kuten balayage eli vapaan käden raidoitus. Tällä tekniikalla saadaan pehmeää ja luonnollista lopputulosta. 

Babylightsit ja  tupeerausraidat valitaan kun halutaan luoda maximaalista vaaleutta hiuksiin. 

Pehmeän vaalea lopputulos saadaan aikaiseksi  airtouch tekniikalla, jossa apuna käytetään  fööniä. Tällä tekniikalla raidoitetut lopputulokset ovat erittäin pehmeitä. 

Konsultoimme aina jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti hänelle sopivimman tekniikan, jolla saavutetaan toivottu lopputulos. 

GLOSSING-KIILTOKÄSITTELY

Glossing-kiiltokäsittely on pesupaikalla tehtävä pikaväripalvelu, jonka avulla voidaan joko kirkastaa, syventää tai kiillottaa jo olemassa olevaa väriä. Tätä palvelua voidaan käyttää värjäysten välillä raikastamaan haalistunutta väriä tai antamaan hehkua käsittelemättömiin hiuksiin ilman suurempia tyvikasvuja – riippuu tietysti valituista sävyistä!

HIUSTENPIDENNYKSET

Toteutamme hiustenpidennyksiä korkealaatuisille Simply Naturalin pidennyksillä. Hiustenpidennyspalveluihimme, kuuluvat, Mago-, teippi- ja  sidettipidennykset. Suunnittelemme  pidennykset jokaisen pidennysasiakkaan kanssa yhdessä 15 minuutin maksuttomassa konsultaatiossa. 

MAGO

Markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennysmenetelmä. Kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä.

TEIPPIPIDENNYS

Uusi innovatiivinen teippipidennys. Dual Weftin tyviosaan on lisätty toinen kapeampi nauha, joka naamioi varsinaisen teippinauhan. Lopputulos on todella huomaamaton myös ohuissa hiuksissa.

KERATIINISINETTI

Huomaamaton ja helposti muokattava hiustenpidennysten kiinnitystapa

 

KAMPAUKSET

Toteutamme kampaukset pikakampauksista hääjuhliin. 

RIPSET & kulmat

Palveluihimme kuuluvat Yumi- kestotaivutukset, sekä klassiset ja volyymi ripsienpidennykset.

YUMI- LASHES & BROWS

YUMI Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Käsittelyn voi uusia 8–12 viikon välein. Käsittelyyn sisältyy ripsien kestovärjäys.

YUMI Brows -kulmalaminointi menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojenlaminointi on nouseva trendi, ja YUMI Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Kenelle Yumi- Lashes ei sovi?

Yumi Lashes -kestotaivutusta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Suositus perustuu raskaana olevien ja imettävien erilaiseen hormonitoimintaan, jonka takia karvankasvu ja -rakenne voivat olla erilaisia eikä taivutuksella saada välttämättä toivuttua lopputulosta. Kestotaivutusta ei myöskään suositella, jos on saanut aiemmin allergiareaktion vastaavilla tuotteilla.

Yumi- Lashes hoidon jälkeen:

1. Ripsiä ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se voi heikentää taivutustulosta. Ripset ovat herkimmillään 4–5 tuntia käsittelystä, jonka aikana ripsien hierominen tai esimerkiksi vatsallaan nukkuminen voi saada ripset asettumaan uuteen malliin.

2. Ripsiä voi halutessaan harjata taivutussuuntaan ensimmäisen vuorokauden aikana. Ensimmäisen vuorokauden jälkeen ei ole rajoitteita. Ripset voi kastella ja voi saunoa. Voi käyttää ripsiväriä ja poistaa meikkejä.

3. Ripsien kestotaivutus ei loivennu, vaan kestotaivutus niin sanotusti kasvaa ulos, kun ripset kasvavat ja uusiutuvat. Ripsien elinkaari on 8–12 viikkoa. Kun taivutettuja ripsiä ei ole enää jäljellä voi mennä uuteen käsittelyyn.

4. Lisäravinteet, jotka vaikuttavat ripsien kasvuun, voivat nopeuttaa taivutuksen ”ulos kasvamista”.

 

 

MEIKIT

Emani Minerals tarjoaa korkealaatuisia ja erittäin puhtaita, luonnon mineraaleista ja orgaanisista ainesosista valmistettuja meikkejä. Niissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja, öljyjä, säilöntäaineita, parabeeneja, alkoholia, tuoksuja eikä muitakaan ihoa tunnetusti ärsyttäviä ainesosia.

Emani mineraalimeikkien käyttö tukee ihon hoitoa: ainesosat eivät tuki ihohuokosia ja antavat ihon hengittää. Emani Minerals kuuluu Safe Cosmetics– järjestöön. Kaikki tuotteet ovat pakattu kierrätettävästä materiaalista tehtyihin käyttäjäystävällisin ja kauniisiin pakkauksiin.

HIUSHOIDOT & TUOTTEET

Hoidamme ja hemmottelemme Kevin Murphyn, Olaplexin ja Brazilian Split End hoidoilla. 

KEVIN.MURPHY TREAT.ME -hoidot vahvistavat hiustesi rakennetta, sekä palauttavat kosteustasapainon ja kauniin luonnollisen kiillon hiuksiisi. TREAT.ME hoitoja löytyy neljää erilaista; kosteuttava, vahvistava, palauttava ja tuuheuttava. 

Meiltä löydät luonnonmukaiset KEVIN.MURPHY:n kotihoitotuotteet. Tuotteet sisältävät runsaasti mm. vitamiineja, luonnon antioksidantteja ja kasviuutteita. Tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

OLAPLEX on uusi ja muista eroava teknologia, se toimii korjaamalla jo katkenneita rikkisiltoja ja ehkäisemällä ehjiä rikkisiltoja katkeamasta. Olaplex hoito suositellaan tehtäväksi aina värin yhteydessä, mutta myös omana hoitona voidaan tehdä.

Bio-Molecule Repair™ –teknologia auttaa suojaamaan hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää sen kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sisältä ja ulkoa. Sisältää muun muassa hyperfermentoitua vihreää kahvia sekä biopolymeereja. Seerumi käsitellyille tai rasittuneille hiuksille, jotka kaipaavat vahvistusta.

BRAZILIAN SPLIT END –hoito on lämpöaktivoituva hoitokäsittely erityisesti haaroittuneille, pörröttyneille ja kuiville latvoille. Vaikutus kestää jopa 4 viikon ajan. Hoito voidaan tehdä esimerkiksi hiustenleikkuun yhteydessä tai jälkipalveluna heti värikäsittelyn jälkeen tai erikseen omana hoitonaan.

Metallin poisto-hoitokäsittely poistaa metallikertymiä hiuksista ja suojaa katkeilulta, mikä mahdollistaa kirkkaamman hiusvärin ja vahvemmat hiukset.

Metallin poisto-hoitokäsittely voidaan tehdä värjäys -/raidoitustyön yhteydessä ilman erillistä aikaa. Tämä on siis lisäpalvelu, jos hiuksesi sellaista vaatii. Ylläpitävänä hoitona suositellaan kotihoitotuotteita käytettäväksi kotona, jotta metallikertymät eivät pääse kertymään hiukseen.

TÄÄLTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ