m

e

i

s

t

ä

m

e

i

s

t

ä

Jokainen on KAUNIIDEN hiusten arvoinen!

SINUA PALVElEE

Tiimimme  koostuu kuudesta tyyliltään, erikoisosaamiseltaan ja persoonaltaan erilaisesta kampaajasta, joiden joukosta sinäkin varmasti löydät itsellesi kampaajan, jonka käsittelyssä voit rentoutua, tietäen että tyylisi tunnetaan ja toiveitasi kuunnellaan. Lisäksi liikkeestämme saat hoitolan puolelta Akupunktiota.

TIIMI

KIRSI

OMISTAJA
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET
MEIKKAAJA
RIPSITEKNIKKO
YUMI-TEKNIKKO

Olen ollut unelma ammatissani vuodesta 2003, jolloin valmistuin parturi-kampaajaksi. Rakastan työssäni asiakaspalvelua, käsillä tekemistä, luovuutta ja uuden luomista. Nautin siitä että jokainen päivä on erilainen. Pidän siitä että voin tarjota asiakkaille hemmotteluhetken arjen keskellä. Vahvuuksiini kuuluvat hiuspohjan hieronnat ja erilaiset värjäystekniikat, etenkin vaaleat sävyt ovat lähellä sydäntäni.

kirsi@hiusstudiojoy.fi

TIIA

OMISTAJA
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET

MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

Valmistuin kampaajaksi ja meikkaajakasi vuonna 2011 ja löysin intohimoni hiuksiin. Rakastan työssäni luovuutta ja uuden luomista. Parasta on kohdata ihania ihmisiä ja saada palvella heitä koko sydämestä. Vahvuuksiini kuuluvat pitkät hiuspohjan hieronnat, kampaukset, sekä vaaleiden hiusten värjäykset.

tiia@hiusstudiojoy.fi

INGA

HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET
MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

Olen iloinen ja ystävällinen asiakaspalveluhenkinen Virosta kotoisin kolmen lapsen äiti. Tykkään luoda juuri sinulle sopivan ja sun tarpeisiin vastaavan kokonaisuuden ottaen huomioon hiustesi nykyisen tilanteen! Valmistuin hiusmuotoilijaksi ja kauneusmeikkaajaksi vuonna 2012 jonka jälkeen parturi-kampaajaksi 2015. Vahvuuksiin kuuluu erityisesti raidoitus- ja vaalennustyöt sekä hiustenpidennykset (teippi-, sinetti- ja Magopidennykset). Näiden lisäksi onnistuu kaikki hiustenleikkaukset. Pidän erilaisiin juhlatilaisuuksien kampausten ja ehostusten loihtimisesta. Jokainen on hyvältä näyttävän tukan arvoinen! Tervetuloa penkiini!

inga@hiusstudiojoy.fi

SALLA

RAKENNEKYNNET
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET

Kesällä 2022 aloitin Magnifiquen koulutuksen rakennekynsiin. Tykkään tehdä kynsiä laidasta laitaan. Isommat maalaus-ja timanttikoristelut kuuluu lemppareihini!

Parturi-kampaajaksi valmistuin 2011. Vahvuuksiini ehdottomasti kuuluu hiustenleikkaukset, koska olen toiminut monta vuotta parturin hommissa. Olen myös uudelleen ihastunut tekemään hiusten teippi-ja sinettipidennyksiä, suuria muutoksia!

Rakastan nähdä oman käden jäljen, muutoksen sekä tyytyväisen asiakkaan hymyn kera! Tervetuloa!

 salla@hiusstudiojoy.fi

MINNA

HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET
MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

Valmistuin parturi-kampaajaksi Seinäjoelta 2012.
Joka päivä voi oppia jotain uutta ja ihanaa! Suhtaudun työhöni suurella intohimolla ja haluan tehdä työni aina hyvin ja huolella.
Kouluttaudun säännöllisesti ja erikoisosaamiseeni kuuluu raidoitus/vaalennustyöt, kampaukset ja meikkaukset. Tyylini on hyvin luonnollinen, mutta innolla otan teidän suurimmatkin toiveet vastaan! 

minna@hiusstudiojoy.fi

MARISSA

HIUSMUOTOILIJA

marissa@hiusstudiojoy.fi

KATA

AKUPUNKTIO

kata@hiusstudiojoy.fi

anna meidän pitää huolta sinusta