m

e

i

s

t

ä

m

e

i

s

t

ä

Jokainen on KAUNIIDEN hiusten arvoinen!

SINUA PALVElEE

Tiimimme  koostuu kolmesta tyyliltään, erikoisosaamiseltaan ja persoonaltaan erilaisesta kampaajasta, joiden joukosta sinäkin varmasti löydät itsellesi kampaajan, jonka käsittelyssä voit rentoutua, tietäen että tyylisi tunnetaan ja toiveitasi kuunnellaan.

TIIMI

KIRSI

OMISTAJA
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
MEIKKAAJA
RIPSITEKNIKKO
YUMI-TEKNIKKO

Olen ollut unelma ammatissani vuodesta 2003, jolloin valmistuin parturi-kampaajaksi. Rakastan työssäni asiakaspalvelua, käsillä tekemistä, luovuutta ja uuden luomista. Nautin siitä että jokainen päivä on erilainen. Pidän siitä että voin tarjota asiakkaille hemmotteluhetken arjen keskellä. Vahvuuksiini kuuluvat hiuspohjan hieronnat ja erilaiset värjäystekniikat, etenkin vaaleat sävyt ovat lähellä sydäntäni.

kirsi@hiusstudiojoy.fi

TIIA

OMISTAJA
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO

MEIKKAAJA
RIPSITEKNIKKO
YUMI-TEKNIKKO

Valmistuin kampaajaksi ja meikkaajakasi vuonna 2011 ja löysin intohimoni hiuksiin. Rakastan työssäni luovuutta ja uuden luomista. Parasta on kohdata ihania ihmisiä ja saada palvella heitä koko sydämestä. Vahvuuksiini kuuluvat pitkät hiuspohjan hieronnat, kampaukset, sekä vaaleiden hiusten värjäykset.

tiia@hiusstudiojoy.fi

INGA

HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO

MEIKKAAJA

Olen iloinen, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen virosta kotoisin oleva parturi-kampaaja ja kauneusmeikkaaja. Olen toiminut alalla vuodesta 2012. Vahvuuksiini kuuluvat erityisesti raidoitus- ja vaalennustyöt, sekä hiustenpidennykset (teippi-, sinetti- ja Magopidennykset). Pidän erilaisiin juhlatilaisuuksiin kampausten ja ehostusten loihtimisesta. Jokainen on hyvältä näyttävien hiusten arvoinen!

inga@hiusstudiojoy.fi

anna meidän pitää huolta sinusta