m

e

i

s

t

ä

m

e

i

s

t

ä

Jokainen on KAUNIIDEN hiusten arvoinen!

SINUA PALVElEE

Tiimimme  koostuu neljästä tyyliltään, erikoisosaamiseltaan ja persoonaltaan erilaisesta kampaajasta, joiden joukosta sinäkin varmasti löydät itsellesi kampaajan, jonka käsittelyssä voit rentoutua, tietäen että tyylisi tunnetaan ja toiveitasi kuunnellaan. Lisäksi liikkeessämme sinua palvelee kosmetologi.

TIIMI

KIRSI

OMISTAJA
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
MEIKKAAJA
RIPSITEKNIKKO
YUMI-TEKNIKKO

Olen ollut unelma ammatissani vuodesta 2003, jolloin valmistuin parturi-kampaajaksi. Rakastan työssäni asiakaspalvelua, käsillä tekemistä, luovuutta ja uuden luomista. Nautin siitä että jokainen päivä on erilainen. Pidän siitä että voin tarjota asiakkaille hemmotteluhetken arjen keskellä. Vahvuuksiini kuuluvat hiuspohjan hieronnat ja erilaiset värjäystekniikat, etenkin vaaleat sävyt ovat lähellä sydäntäni.

kirsi@hiusstudiojoy.fi

TIIA

ÄITIYSLOMALLA

OMISTAJA
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO

MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

Valmistuin kampaajaksi ja meikkaajakasi vuonna 2011 ja löysin intohimoni hiuksiin. Rakastan työssäni luovuutta ja uuden luomista. Parasta on kohdata ihania ihmisiä ja saada palvella heitä koko sydämestä. Vahvuuksiini kuuluvat pitkät hiuspohjan hieronnat, kampaukset, sekä vaaleiden hiusten värjäykset.

tiia@hiusstudiojoy.fi

INGA

HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET
MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

 

inga@hiusstudiojoy.fi

SANNA

HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET
MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

Olen Sanna, parturi-kampaaja, meikkaaja- maskeeraaja sekä kosmetologi. Olen työskennellyt hius- ja kauneudenhoitoalalla vuodesta 2006. Olen ollut liiketyön lisäksi mukana monenlaisissa projekteissa elokuvan kuvauksista teatteriin sekä alan kilpailuissa. 

Rakastan työssäni erilaisten ihmisten kohtaamista ja sitä, että voin saada hymyn asiakkaan huulille luomalla hänelle jotain hienoa. Vahvuuksiini kuuluu hiusten leikkaukset ja värjäykset & raidoitukset, sekä kampaukset ja meikit. Tykkään myös tehdä hiustenpidennyksiä. 

sanna@hiusstudiojoy.fi

LAURA

HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO

Valmistuin parturi-kampaajaksi 2021. Olen rauhallinen, hiusten suhteen tarkka ja huolellinen.
Kampaajan työssä mukavinta on nähdä oma käden jälki ja hymy asiakkaan kasvoilla. Minulle tärkeintä on, että hiukset ovat juuri sinun näköiset.

Vahvuuksiini kuuluu erilaiset raidoitustyöt ja hiustenleikkaukset. Rakastan tehdä myös erilaisia ruskean sävyjä.

 

laura@hiusstudiojoy.fi

JOHANNA

KOSMETOLOGI

johanna@hiusstudiojoy.fi

CAMILLA

MEIKKAAJA
RIPSITEKNIKKO

camilla@hiusstudiojoy.fi

anna meidän pitää huolta sinusta