m

e

i

s

t

ä

m

e

i

s

t

ä

Jokainen on KAUNIIDEN hiusten arvoinen!

SINUA PALVElEE

Tiimimme  koostuu viidestä tyyliltään, erikoisosaamiseltaan ja persoonaltaan erilaisesta kampaajasta, joiden joukosta sinäkin varmasti löydät itsellesi kampaajan, jonka käsittelyssä voit rentoutua, tietäen että tyylisi tunnetaan ja toiveitasi kuunnellaan. Lisäksi liikkeessämme sinua palvelee hieroja

TIIMI

KIRSI

OMISTAJA
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET
MEIKKAAJA
RIPSITEKNIKKO
YUMI-TEKNIKKO

Olen ollut unelma ammatissani vuodesta 2003, jolloin valmistuin parturi-kampaajaksi. Rakastan työssäni asiakaspalvelua, käsillä tekemistä, luovuutta ja uuden luomista. Nautin siitä että jokainen päivä on erilainen. Pidän siitä että voin tarjota asiakkaille hemmotteluhetken arjen keskellä. Vahvuuksiini kuuluvat hiuspohjan hieronnat ja erilaiset värjäystekniikat, etenkin vaaleat sävyt ovat lähellä sydäntäni.

kirsi@hiusstudiojoy.fi

TIIA

OMISTAJA
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET

MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

Valmistuin kampaajaksi ja meikkaajakasi vuonna 2011 ja löysin intohimoni hiuksiin. Rakastan työssäni luovuutta ja uuden luomista. Parasta on kohdata ihania ihmisiä ja saada palvella heitä koko sydämestä. Vahvuuksiini kuuluvat pitkät hiuspohjan hieronnat, kampaukset, sekä vaaleiden hiusten värjäykset.

tiia@hiusstudiojoy.fi

SANNA

HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET
MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

Olen Sanna, parturi-kampaaja, meikkaaja- maskeeraaja sekä kosmetologi. Olen työskennellyt hius- ja kauneudenhoitoalalla vuodesta 2006. Olen ollut liiketyön lisäksi mukana monenlaisissa projekteissa elokuvan kuvauksista teatteriin sekä alan kilpailuissa. 

Rakastan työssäni erilaisten ihmisten kohtaamista ja sitä, että voin saada hymyn asiakkaan huulille luomalla hänelle jotain hienoa. Vahvuuksiini kuuluu hiusten leikkaukset ja värjäykset & raidoitukset, sekä kampaukset ja meikit. Tykkään myös tehdä hiustenpidennyksiä. 

sanna@hiusstudiojoy.fi

LAURA

HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO

Valmistuin parturi-kampaajaksi 2021. Olen rauhallinen, hiusten suhteen tarkka ja huolellinen.
Kampaajan työssä mukavinta on nähdä oma käden jälki ja hymy asiakkaan kasvoilla. Minulle tärkeintä on, että hiukset ovat juuri sinun näköiset.

Vahvuuksiini kuuluu erilaiset raidoitustyöt ja hiustenleikkaukset. Rakastan tehdä myös erilaisia ruskean sävyjä.

 

laura@hiusstudiojoy.fi

SAFIRA

HIUSMUOTOILIJA

Moikka, oon Safira! Valmistuin parturi-kampaajaksi 2020 keväällä ja siitä lähtien olen tehnyt alalla hommia. Rakastan työssäni erilaisten ihmisten kohtaamista sekä luovuutta. Mulle on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi ja pyrin siihen, että kaikilla olis rento ja mukava fiilis mun penkissä. Omia lempparitöitä on raidoitukset ja muut vaalennukset, ja erityisesti luonnollisiin raidoituksiin olen erikoistunut, mutta muutkin työt tietysti onnistuu. Tervetuloa uusille ja vanhoille asiakkaille!

safira@hiusstudiojoy.fi

INGA

ÄITIYSLOMALLA

HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET
MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

 

inga@hiusstudiojoy.fi

JONNE

HIEROJA

jonne@hiusstudiojoy.fi

anna meidän pitää huolta sinusta