m

e

i

s

t

ä

m

e

i

s

t

ä

Jokainen on KAUNIIDEN hiusten arvoinen!

SINUA PALVElEE

Tiimimme  koostuu viidestä tyyliltään, erikoisosaamiseltaan ja persoonaltaan erilaisesta kampaajasta, joiden joukosta sinäkin varmasti löydät itsellesi kampaajan, jonka käsittelyssä voit rentoutua, tietäen että tyylisi tunnetaan ja toiveitasi kuunnellaan.

TIIMI

KIRSI

OMISTAJA
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO
MEIKKAAJA
RIPSITEKNIKKO
YUMI-TEKNIKKO

Olen ollut unelma ammatissani vuodesta 2003, jolloin valmistuin parturi-kampaajaksi. Rakastan työssäni asiakaspalvelua, käsillä tekemistä, luovuutta ja uuden luomista. Nautin siitä että jokainen päivä on erilainen. Pidän siitä että voin tarjota asiakkaille hemmotteluhetken arjen keskellä. Vahvuuksiini kuuluvat hiuspohjan hieronnat ja erilaiset värjäystekniikat, etenkin vaaleat sävyt ovat lähellä sydäntäni.

kirsi@hiusstudiojoy.fi

TIIA ÄITIYSILOMALLA

OMISTAJA
HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO

MEIKKAAJA
RIPSITEKNIKKO
YUMI-TEKNIKKO

Valmistuin kampaajaksi ja meikkaajakasi vuonna 2011 ja löysin intohimoni hiuksiin. Rakastan työssäni luovuutta ja uuden luomista. Parasta on kohdata ihania ihmisiä ja saada palvella heitä koko sydämestä. Vahvuuksiini kuuluvat pitkät hiuspohjan hieronnat, kampaukset, sekä vaaleiden hiusten värjäykset.

tiia@hiusstudiojoy.fi

INGA

HIUSMUOTOILIJA
MAGO-TEKNIKKO

MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

Olen iloinen, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen virosta kotoisin oleva parturi-kampaaja ja kauneusmeikkaaja. Olen toiminut alalla vuodesta 2012. Vahvuuksiini kuuluvat erityisesti raidoitus- ja vaalennustyöt, sekä hiustenpidennykset (teippi-, sinetti- ja Magopidennykset). Pidän erilaisiin juhlatilaisuuksiin kampausten ja ehostusten loihtimisesta. Jokainen on hyvältä näyttävien hiusten arvoinen!

inga@hiusstudiojoy.fi

SANNA

HIUSMUOTOILIJA
TEIPPI- & SINETTIPIDENNYKSET
MEIKKAAJA
YUMI-TEKNIKKO

Olen Sanna, parturi-kampaaja, meikkaaja- maskeeraaja sekä kosmetologi. Olen työskennellyt hius- ja kauneudenhoitoalalla vuodesta 2006. Olen ollut liiketyön lisäksi mukana monenlaisissa projekteissa elokuvan kuvauksista teatteriin sekä alan kilpailuissa. 

Rakastan työssäni erilaisten ihmisten kohtaamista ja sitä, että voin saada hymyn asiakkaan huulille luomalla hänelle jotain hienoa. Vahvuuksiini kuuluu hiusten leikkaukset ja värjäykset & raidoitukset, sekä kampaukset ja meikit. Tykkään myös tehdä hiustenpidennyksiä. 

sanna@hiusstudiojoy.fi

ANSKU

HIUSMUOTOILIJA

Olen Ansku – kosmetologi-kampaaja ja toiminut alalla vuodesta 2017. Olen luonteeltani rauhallinen ja on mukavaa suoda asiakkaalle kotoisa ja rauhallinen hetki.

Intohimoni on luonnollisen näköiset raidoitukset ja aikaa kestävien, rentojen kokonaisuuksien luominen. Parhaimmillani olenkin balayage värjäyksissä ja lähimpänä sydäntäni ovat vivahteikkaat vaaleat ja hiekkaiset ruskean sävyt

ansku@hiusstudiojoy.fi

LAURA

HIUSMUOTOILIJA

Valmistuin parturi-kampaajaksi 2021. Olen rauhallinen, hiusten suhteen tarkka ja huolellinen.
Kampaajan työssä mukavinta on nähdä oma käden jälki ja hymy asiakkaan kasvoilla. Minulle tärkeintä on, että hiukset ovat juuri sinun näköiset.

Vahvuuksiini kuuluu erilaiset raidoitustyöt ja hiustenleikkaukset. Rakastan tehdä myös erilaisia ruskean sävyjä.


laura@hiusstudiojoy.fi

anna meidän pitää huolta sinusta